Sivut

torstai 14. tammikuuta 2016

Kaikenkarvaiset lääppijät

No joo.
Ainahan niitä on ollut. Lääppijöitä. Ja jokainen keski-ikäinen nainen on varmasti vetänyt jotain kännistä rähmäkäpälää lättyyn jossain vaiheessa elämäänsä. Mitä sitä kieltämään.

Eikä tätiä ne kännipäissään ravintolassa lääppivät huolestuta. Aina sitä isoon porukkaan muutama luolamieskin eksyy. Ja kyllä sen näkee heti päältäpäin, se on vähän niinkuin dinosaurus siellä fiksujen miesten joukossa, pistää silmään. Ja kun nainen on yleensä tottunu vähän älykkäämpien miesten seuraan, niin sitä luolamiestä sitten kattoo vähän ihmeissään ennenkun muistaa et joo, tää oli niitä. No, onhan siinä tietty omat haasteensa. Se on se luolamiehen kommunikointikyky vähän puutteellinen: näkee tissit ja tarttuu niihin. Eikä se tietysti puhetta ymmärrä, luolamies kun on. Mutta kun sitä tarttuu sopivan poliittisesti epäkorrektilla otteella palleista ja nykäisee kunnolla niin kyllä se viesti yleensä aika hyvin perille menee.

Mutta ne nuoret tytöt, ne on pulassa. Ne ei osaa odottaa sitä. Lääppijää siis. Kun ne ei oo koskaan nähny dinosauruksia, niin ne ei osaa puolustautua. Ja sitäpaitsi siitähän vois taas joku mielensäpahoittaja vetää herneen nenään.

Ei ne mitään tyhmiä ole, ne nuoret tytöt, ehkä vähän naiveja ja luottavaisia vaan. Ja niillä on aina ollu poikiakin kavereina, ihan pienestä asti. Tottakai ne nyt kaveriin luottaa!

Silloin kun täti oli nuori niin äidit meitä aina varoitteli, että pojat tahtoo vaan sitä yhtä asiaa. Eihän me tietenkään uskottu, ja yleensähän ne lääppijät olikin vanhoja äijiä. Sellasia vähän reppanoita, luulivat ittestään liikoja.

Mutta ne nuoret tytöt, niitä ei oo äidit kai varoitelleet. Paitsi ehkä niistä vanhoista äijistä, ettei niitä nyt niin tartte pelätä kun ne on sellasia reppanoita, meet vaan pois niin ne jättää rauhaan.

Mutta entäs ne ryhmälääppijät sitten? Ne, jotka porukalla änkee seuraan väkisin. Ja kun yrittää olla niitä huomaamatta tai lähtee pois niin ne tunkee iholle ja lähtee seuraamaan.

No, onhan niitä kukkahattutädit yrittäny kouluttaa, ja jos jonkinlaista punertavaa tai vihertävää kulttuurierojen experttiä käyny kertomassa, että Suomessa saa vapaasti tykätä kenestä vaan kunhan ei pakota, kun meillä on seksuaalinen itsemääräämisoikeus. Mahtaa aikuisia miehiä ottaa päähän kun niille lässytetään kun alakoululaiselle, että kyllähän sä nyt muistat, että kaikille pitää olla kiva ja kiltti. Ihan kun sitä ei täyspäinen ihminen muutenkin tajuais.

Ja sitten on ne peräkammarin äijät, ne jotka haluu takoo kaikille ulkomaaneläville päähän, että suomalaisia naisia lääppii vaan kotikutoiset rähmäkäpälät. Ja kun ne pääsee vauhtiin, niin sitten ne haluu näyttää kaapin paikan kaikille muillekin, jotka ei jaa peräkammarin äijän maailmankatsomusta.

Ei, menee aina vaan hullummaksi tämä touhu. Kyllä nyt olis Justiinalle töitä. Se pistäis kaikenkarvaiset lääppijät järjestykseen, iästä ja ihonväristä riippumatta. Siinä oli sellanen täti, että se ei mitään mahtailevia typeryksia kattellut, vaan näytti kuka käskee. Taitaa vaan olla niin, että nämä nykyajan Justiinat on liian kiireisiä: jonkunhan se on tätä maata pyöritettävä, että muilla on aikaa miettiä syntyjä syviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti